Ось, спробую прокоментувати, якщо Авторі і спільнота не образиться. Також буду вдячним за правду й до моїх творів. 1. Твір емоційний і цільний, такий, як і має бути. 2 "листя опалене" - чужий образ, тисячами разів повторений інший, хоч і точний тут. 2. прости - милості - не рима по голосній. 3. збій ритму у 7-му рядку. 4. рани оголені - чужий вкрадений троп, вкористований іншими тисячі разів, штамп і повторення за іншими, перемальовка. 5. цьому полум'ї - тут можна вжити епітет 7. віск розтоплений - цьому тропу років більше мабуть, ніж людині... вкрадене чуже порівняння у свій твір. 8. розітерти в порох кісти - цікаво! 8. серце , гріхами зранено - чуже все. 9. Закінчення переводить твір у каяння молитву(які слід писати канонічно, можна й римовано , можна й поетично. З пов.Є.Ю. Поставив 3-ки, через використовування чужого надбання. Так , твір - цільний.