Буває інколи сумую,
А миті іншої - сміюся.
Коли собі щось обіцяю,
Собі я з впевненістю кажу:
"Цього ніколи я не зраджу".
Пройде година, мож хвилина,
І де завзятість та минула,
Яка давно вже, наче пил,
Що вітром сумнівів і здутий,
І розпорошений повсюди?
Так само з волею своєю :
Хіба ж то легко керувати нею?
Яких ти сил не докладаєш,
Її тримаючи в руках,
Бажання все ж поволі лізуть:
Спочатку сумніви підкинуть,
А далі повністю захоплять
Тебе всього, який ти є.
Тому тобі важливо знати -
Себе змінить не можеш ти!
Лиш Бог всесильний має владу,
Все що потрібно - це просить...