Сенс життя - це жага до свободи,
Присмак болю, а не насолоди.
Адже все, чого ми досягаєм
Або губим, або розвиваєм.
Сенс життя в твоїй гідності й честі,
А не в злому, підступному жесті.
Адже деколи не помічаєм,
Як чужі світи ми розбиваєм.
Сенс життя - це твої помилки,
Що породжують мудрі думки.
З таким досвідом ми розумієм,
Що в житті ні про що не жалієм.
І на радість, а може, й на жаль,
Та у всіх нас своя магістраль.
Тільки ти маєш право обрати,
Як на цьому шляху керувати.
Сенс життя - це одвічне питання
Про багатство, свободу, кохання.
Та щоб істину справжню пізнати,
Треба жити, а не існувaти.