Мамочка рідна ми любим тебе,
І дякуєм за всі свої днини,
Підтримуєш завжди ти брата й мене,
В легкі і нещасні хвилини.
Ми любимо дуже матусю тебе,
Наш ангел, що посланий Богом,
У кожного ангела є два крила
Та в тебе здається їх сорок.
Ти завжди нас з братом від нещасть бережеш,
Від бід, небезпек і незгоди.
Ти вибач рідненька нас з братом за все
За те що ми часто не чуєм поради.
Дякую мамо, що ти у нас є,
Ми молимось Богу щоднини за тебе,
Матусю, ти сонце ясне,
Без тебе б життя не було би прекрасне.
Мамо із святом вітаєм тебе,
Ти наша надія і віра й опіка,
Мамочка вибач за все,
Ми любим тебе і все будем любити!