Вже давненько не писала я,
Ну про, що ж то написати?
Напишу я про прощання,
З чого б то мені почати?
Довго вчилась я у школі,
Швидко шкільні роки йшли,
І навіть не помітила
Як закінчились вони.
І прийшла пора прощання:
,,Школо-прощавай навік"
Не забуду я навчання,
Й друзів вірних, їх завіт.
Пам'ятати буду завжди,
Скільки б років не пройшло
Весь наш клас і нашу дружбу
Як давно б то не було.
Жаль прощатись, що ж поробиш.
День прощання надійшов
І дитинство вже скінчилось,
І вік юності прийшов.
Може знову зустріч буде,
І наш клас збереться весь.
Хоч мої надії марні,
Та зустрінемось колись!