Я не звикну до тебе.
Я тобою голодна...
Я підпушу до себе...
З тобою на все згодна.
Я чекаю, і буду чекати, допоки руки твоєї на собі не відчую.
Я кохаю, і буду кохати допоки те саме з твоїх уст не почую.
Я вірю в те, що ми разом будем й пройдем лавини.
Я знаю те, що ми разом переступимо найгірші сходини.
Я не можу без тебе. Без тебе і сенсу не бачу.
А можливо колись і Париж із тобою побачу,
А зараз, я тільки одного твого слова як вічність чекаю,
Бо я знаю, що прийдеш. Бо я знаю, що вірно кохаю...