О, Весно, Весно, сестро моя!..
Ти поведи мене туди,
Гуляє вітер де у полі,
Де пишно вже цвітуть сади...
Веди туди, де сонце сяє,
Дзюркоче де малий струмок...
Зелена де трава буяє,
Де запах квітів-пуп'янок...
Туди, співа де соловейко,
Де ллється пісня у гаю...
Де завмира моє серденько,
Знайшов любов де я свою…
Веди туди, де зорі світять,
Туди, де місце моїх мрій...
Через роки, через століття,
Веди у край моїх надій...
Анатолій Розумний
24.03.2019