Заквітують країну весняні розмаї,
Єднає веселка простори землі,
І віддзеркалення неба у водограї,
Покаже усім, що летять журавлі.
Подолали у світі далекі дороги,
До отчого дому вони завели,
І птахами сідають на рідні пороги
Із мандрівок нелегких доньки, сини.
Повернулися, щоби себе відшукати
У вирі безмежно далеких світів,
І у слові батьківському мудрість черпати,
Відновлення сили минулих років.
Повернули до дому, щоб серце зігріти,
Дарувати душі старі почуття,
Як уміли раніше дрібниці радіти,
І сміливо іти у нове життя.