Україно, моя земленько, як мати рідна
Всім нам і кожному ти дорога,
Збагнути, врешті, треба:
Якою ж повинна бути українська земля.
Щедротами Україну Господь обдарував:
Поля, озера, ріки, багаті надра і моря,
Гори багатством покриті,
Що здавна ласою часткою для деяких є.
Сучасний бізнес – штука доволі хитра
Й державна підтримка - неабияка.
Лідер в бізнесі – це ж «слава яка» !
А виконавець-трудар – то ж, яка йому ціна?
Вибори, рейтинги, передвиборний час –
В Україні «традиційна пора»,
А вибори – це формальність така собі вона:
З програмами спішать кандидати у президенти
До перспективного завтрашнього дня.
Бо тут в Україні, багатій ресурсами,
Де терплива й працьовита рука,
Можна успіх здобути - в офшори злетіти
Та в історії місце належне знайти.
За роки останні зрозуміть пора,
Як у суспільстві ціниться праця трударя,
Який добробут він в Україні має?
Кили ж з-за кордону повернення
Дитини своєї даремно чекає.
Повернення дитини своєї
З війни чекають батько й мати,
З війни, якої не повинно б було бути:
Загарбництва, крові, сліз і всякої біди.
Ніколи Україна не повинна бути
Придатком сировинним
Для нинішнього окупанта – «брата»,
Жорсткого агресора Путіна-ката!
Побратиме мій, відкрий широко очі,
Довкола роздивись, всім єством відчуй:
Хто і куди поведе Україну нашу,
До якої пропасті підведуть Україну Мою і Твою.