От би взяти великі ножиці
І розкроїти душу негожу,
Щоб окремі всі клапті "хочеться"
Зшити намертво з латками "можу".
Щоб узяти шматочки "вірую"
І зібрати всі клаптики "знаю",
Та обривками нитки сірої
Приметати їх разом по краю.
Щоб між латками цими різними
Познаходити шмаття "боюся"
Й тими ж ножицями залізними
Їх відтяти, чи щось в цьому дусі.
І тоді щоб, зібравшись з силами
Й геть відсікши обрізки найгірші,
Зшити клаптиками "красивими"
Нову версію, здатну на більше.
03.02.19.
Щось не часто, Ангеліно, на сайті з'являєтесь. Мабуть з'явились інші не літературні захоплення.
Вірш чудовий, філософський. Його можна пропонувати, як одне з визначень постмодернізму - коли з шматочків чогось одного можна скласти щось інше.
Не часто з'являюсь, бо натхнення для мене зараз є дійсно рідкісним явищем
А стосовно захоплень - я ще в пошуках, нічого конкретного ще немає...
Дуже приємно від Вашого коментаря