В кожного своя унікальність:
Морок у душі, чи безгрішність,
Бо для когось гроші - це святість,
А для інших святість - це Вічність!
Люди йдуть своїми шляхами:
Душі хоче хтось лікувати,
Інший же - бодай мідяками,
Лиш би чим кишені напхати.
Бідний у скорботну хвилину,
Маючи черствий кусень хліба,
Вділить і тобі половину,
Свого не помітивши німба.
Інший фарисействує завжди
Лиш заради лайків у "фейсі".
Чи буває він колись справжнім,
Як з собою навіть нечесний?
Кожен стежку так обирає,
Як йому сумління підкаже:
Хтось до неба руки складає,
Інший чинить - як карта ляже
І плює на догми моралі,
Всі молитви - банківській карті.
І не думає: а що далі?
І чого життя таке варте?