Вона веде себе так хитро мов лисиця,
А погляд її хижий закохає вмить.
Без неї мені зовсім вже не спиться,
Хоча без мене, знаю, вона міцно спить.
Виляє бедрами мов кішка - так грайливо,
І кожен голову у слід їй поверне.
А усмішка її - то справжнє диво,
Так гріє і так радує мене.
Її думки глибокі наче море,
Та й взагалі вона особа не проста.
Все обернеться незбагненним горем,
Якщо від мене відверне свої вуста.
Я їй не рівня й годі тут вагатись
Лише спостерігаю її черговий страйк
Ох як би я хотів її торкатись
Та тільки тисну під наступним фото :
..........................."Лайк"............................
❤️