Мила дівчино, така красива ти,
Що погляд відвести немає сили.
Я в'язень щирих почуттів,
Ти полонила юного хлопчину.
Діво снів, діво мрій!
Твою чарівну усмішку,
Побачити так хочеться мені.
Уста палкі, душа гаряча.
Ну що ж це за біда.
На тебе я дивлюсь,
Та обійнять бажаю.
Одне прошу скажи,
Чи будеш любою моєю ти?....