За що я так тебе кохаю?
За очі твої ясні,
За ніжну посмішку твою,
За стан стрункий, прекрасний!
За що я так тебе люблю?
За серце твоє щире,
За те що наче у раю
З тобою разом, мила!
За що я так тебе ціную?
За гострий розум твій,
За те, що як мене цілуєш –
Лечу у всесвіт мрій!
За що я так тебе кохаю?
За руки ніжні твої,
За те, що крила виростають,
Коли ми вдвох з тобою!
Люблю тебе за голос ніжний,
За слово лагідне твоє,
За дотик губ такий чарівний,
За те, що ти на світі є!