Одягну́ себе в піну із ванни,
трунком лавандовим ставши всебі́ч
я пройдуся повз тихо, мов панна,
запаливши тебе і пару свіч.
Ноги мокрі хай босими будуть,
хай залишать сліди на підлозі,
а я ще роздягну з піни груди,
тебе ж бавити буду невдовзі.
А по бедрах краплинки додолу,
візерунками слід на удачу,
ти ж хотів мене мокру і голу,
розгадати натуру дівчачу.
Потанцюю тобі розпашіла,
як верете́ном, навко́ло себе,
подарую енергію тіла
й безкінечну матерію неба.
Ну а потім впаду поруч тіла,
зміксувавши лаванду із по́том,
політаю над світом сп'яніла,
а любити тебе буду потім.