Інколи вернутись назад, просто необхідно
Не сумувати за втраченим, не жаліти за спробами
Всьому рано чи пізно приходить кінець і це вірогідно
Віддасться больовим ефектом і можливо судомами…
Якщо надто довго вірити у обман він стає правдою
І замість повітря легені вбирають бруднувату матерію
Коли є вибір бути чесним з собою, чи піти за принадою
І вслід за собою зруйнувати ненависну імперію…
Ти зрозумієш, дослухаючись до своїх власних глибин
Почуєш слова прості, лаконічні та знайомі за змістом
Про те, що маєш йти поступово вперед, і чекати новин
Які 100% будуть сповнені необхідним тобі змістом…