Люблю свою я Україну,
Хліб на столі, в цвіту калину.
Коли хрущі гудуть в саду,
Коли все в нею до ладу.
Як спокій у моїй державі,
Коли внучата милі, жваві.
Бог на землі створив тут рай,
Ти бережи і захищай.
Тут хоч сніги, холодні зими,
Та ми пишаємося ними.
Хоч сніг на вулицях кружля -
Є в нас Різдво і Василя!
Весною проліски й тюльпани,
Спіднички одягають панни.
Барвистою стає земля,
Трава росою промовля.
А літо й осінь – дві красуні,
Уже достиглі, вже не юні.
Врожай приносять через край,
Тоді Вкраїна справжній рай!
Люблю свою я Україну,
Хліб на столі, в цвіту калину.
Коли хрущі гудуть в саду,
Коли все в нею до ладу.