(Пісня)
Моя голубко сизокрила,
Спадає долу жовтий лист.
Нас доля двох благословила,
Нас доля двох благословила,
Щоб ми зустріли падолист…
До нас прийшла у гості осінь,
Проте на серці ще весна.
Не розгубилися ми зовсім,
Не розгубилися ми зовсім,
Життя це вип’ємо до дна.
Ще не один рік буде осінь,
Вернеться з вирію - «Курли».
Щоб солов’ї у стоголосі,
Щоб солов’ї у стоголосі,
У осінь пісню принесли.
Щоб нам ще доля посміхнулась,
Щоб хміль закоханих - до дна.
Щоб наша молодість вернулась,
Щоб наша молодість вернулась
І все життя була весна.