Я знаю ти далеко,
Тяжко розуміти це,
День за днем, думаю,
Добре було б побачити тебе.
Життя таке коротке,
Несправедливість верх бере,
І все що залишилось,
Це вірити у все.
У все, що можна,
Границь немає,
Здається просто гаю час,
Звичайно ж ні, його я тільки й маю,
Тільки час залишився у нас,
Немовби вірний помічник,
Старається мене відволікти,
Від думок, нещастя й болю.
Повір мені стараюсь,
Стараюсь, забути я тебе,
Наскільки можна зрозуміти,
Не хочеться мені і все.