Пензлик щекоче поверхню
Клітка падає вниз
Знайдеш іскорку для неньки -
Ми натягаємо хмиз
Бавишся запросто смертью-
Закриєш що маєш за тим
Відчаєм фарбити стелю
Простіш ніж пробачити злим
Повз вікна плавають риби
Побут з"їда кошенят
Психи скидаються ніби
На пляшку, або ж на обряд
Не пощастило померти
Та поталанило жить
Таке рідне слово "Победа"
Така поторощена мить
Так просто усе навкруг вбити
Так важко забути бензин
Так щиро спалахують квіти
Як свято - тепер ти один