Я не ти
Я не вмію читать
Поміж листя думок візерунки
Заплести
для магічних багатть
Тонким хистом волосся чаклунки
В одну мить
Я продав би усе
Аби вчути як нишпорить промінь
Серед крон
Вітер легкий на спомин
Серед крон
Ранок зорі пасе
Є закон
Що впліта в коси хіть
Ей! Співай!
Я впаду з дирижаблю
Парашутом розріжу імлу
Я трамвай
Та на рельси не втраплю
Не закутий у жодну війну
Ти палав
Вітер ніс у безодню
Гнуті шифри кілець рокових
Серед крон
Не знайти однакових
Ти палав
Всі думки в жанрі ню
Плазматрон
Недоречно казковий
Я зламав
Щоб споїти корінню
Таку жовто-гарячу весну