Ти сьогодні мов те кошеня
Любиш пестощі, милість, забави.
Іноді просиш про щось ти пів дня,
Слів не знаєш та я розумію.
Радісно переглядаєш книжки,
Лежачи біля мене під вечір
Чемно слухаєш на ніч казки
І у снах потім їх проглядаєш.
Буває, скажеш нові слова
Чи впізнаєш в книжках нових звірів.
Осінь прийшла - дивина
Жовтне листя, летить разом з вітром.
Ти радієш, бо все - новина,
Ми щасливі, що є такі миті.
Ти навчила цінувати нас те,
Що дарує нам день ці моменти.