«Люблю» - не можу не сказати
При зустрічі, щоб очі в очі.
Тобі не варто теж мовчати,
Тепер мовчання гірше ночі.
Хоч ночі нам були за свято,
У них птахи не замовкали…
Їх забувати нам не варто,
Бо ночі ми завжди чекали.
Як Місяць виглядав з-за хмари,
А ми брели під шурхіт листя.
Кругом тоді блукали пари,
А ми усіх їх враз зріклися.
І знову осінь - впало листя,
В якому шелестять каштани.
Лише високе небо чисте,
Зірками б’є у барабани.