Пробач мене мамо за сльози
Пробач що не дарувала сміху
Я востаннє тебе це прошу
Я вже завтра усе це зміню
В мене надто багато болю
Ти завдала а я лиш множу
Я боюся і хочу волі
Я сама вже і ні і можу
Мені вчора приснилась кухня
там сиділи такі щасливі
ти сміялася щиро гучно
Ти пишалася мною щосили
І я була в цій кухні краща
Ідеальний варіант дитини
І ти була зі мною вперше
просто любляча і щаслива
Мам, в мені мудрості надто мало
Я не знаю як все змінити
Тільки хочу і намагаюсь
Лиш навчитись би ще любити
Ти пробач мене, рідна, за сльози
передай ці обійми тату
Час пройде і зжене морози
А для тебе все ж буду краща