У ЦІМ, ЄВРОПО, Є Й ТВОЯ ВИНА - Неправильно, Ганно! Правильно - У ЦІМ, ЄВРОПО, ВСЯ ТВОЯ ВИНА. Світовою економікою (і грошима) володіла не росія, а європа (і штати). Конкурентів не хотіли, і мовчки спостерігали поки росія сиділа в убогості, і заганяла в убогість сусідні країни, вибудувавши там олігархічну систему управління і старанно підтримуючи її. Правда, гроші олігархів в Європі радо приймали. І коли росія душила Чечню і Грузію - мовчали. А коли стали душити Україну (плацдарм для стрибка на Європу) опам'яталися. Та й то, не Європа, а конкуруюча імперія - Штати. Все дуже складно, Ганно. Єдиний вибір - коли гризуться дві імперії, в союзники треба вибирати ту що подалі. Вона зможе менше нашкодити. А допомоги від імперій не буває. Суть імперії - накласти спершу член на своїх громадян, щоб потім накласти на півсвіту. Жив у двох імперіях - такий висновок...