Будь БЕЗкорисним, будь БЕЗцінним,
Для рідних БЕЗподібним будь.
Щоб в БІС користі будь відмінним,
Щоби самим собою буть.
БІС страшний є, а ти БЕЗ страху,
Богів пітьми не прославляй.
Відкинь чужинське без остраху,
Щоби не звів тебе случай.
Лелій в думках свої вігвами,
Читай детально, практикуй.
Обходься рідним, що від мами,
Не молодий вже, метикуй.
Борись зі злом, відкинь жадобу,
Від серця заздрощі відкинь.
Пороки ці рождають злобу,
Липкий вантаж... прилипне, скинь.
Хай дасть Господь тобі прозріння,
Не мрій про щось не беручись.
Не спалахнеш у роках тління,
Гори яскраво в тім... борись.
Отож для міцності здоровля,
Щоб було в справності»кліше».
Тече привітною хай доля,
Й на віражах хай береже.