Ти мене надихнув,
ти мене повернув до віри
Ти у мене вдихнув
пів ковтка необхідної сили
Ти мене відпустив
Завжди будучи надто поруч
Ти мене захистив
Я не не куштувала сором
Ти мене не тримав
Ти давав надто часто волю
Ти мене зберігав
Заступивши у дощ собою
Ти мене розумів
Не спитав - оці вірші кому
Ти мене відчував
Бо ти знав, це моєму Богу
Ти, що якось любив
Лиш мене і більше нікого
Ти в уяві один
Весь описаний в цьому слові