У замку з льоду і каменю
В холодній темній кімнаті
На підвіканні сиділа облишена,
Ловлячи звуки крилаті...
Я тінь, я тінь, я тінь ...
Не треба багато тут вмінь.
Краще нехай не помічає:
Нині страх, а завтра біль.
Ти знав, що я здамся
Ти знав, що я програю
Загублюсь, забудусь...
Караю себе.. Проклинаю..
Ти думаєш, що знищив мене,
Лишивши мене помирати..
О так, мій світ -це лиш пітьма,
Що може вона приховати??
Мій демоне, знаєш:
Знищу тебе