Надворí спеко́тне лiто,
Спас Медовий - на душi
А у Тебе квiтнуть квiти,
Їх дарують всi Тобi!
З Днем народження вiтання
Звiдусiль приймаєш Ти,
Найщирiшi побажання
Шлемо- зичимо i ми!
Щоб здоров́я лилось медом!
Щоб свiтився щастям дiм!
Щоб достаток та добробут
Не закiчувались в нiм!
Щоб приносив радiсть людям
Твiй талант солодких див!
Щоби вдячним зорепадом
Бог Тебе нагородив!
Хай й надалi з Твого серця
Ллється скрiзь рiка добра
Й струменить, немов озерця,
Чистим поглядом душа!
У таких як Ти-є крила!
Ними огортаєш свiт
Хай несуть Тя, жiнко мила
Многая щасливих лiт!!!
14.08.2018 Португалiя