La Ville — Lumiere (Місто Вогнів) ПІСНЯ ПРО МІСТО ВОГНІВ — ПАРИЖ
Червнева ніч захоплює в полон,
Гойдає срібний місяць-медальйон,
Розкида розніжені зірки,
Шепоче Нотр-Дам старі казки.
Приспів.
Вогнів столиця, дивовиж —
Нічний Париж, нічний Париж.
І я не сплю, і ти не спиш,
До мене мрією летиш.
Залізна вежа в сотнях мерехтінь
Пускає в небо блиски, стелить тінь.
На яхті, біля острова Сіте,
Надія думкою в імлі пливе.
Приспів.
Любові місто і безмежних мрій.
Хвилює Сену в оплесках прибій,
Запрошують з підсвітками мости.
Так хочеться, щоб поруч був і ти.
Приспів.
У сяйві паленіє Мулен Руж,
Романтика захоплює довкруж.
Квапливий, стильний в кабаре гарсон
Шампанське наливає під шансон.
Приспів.
У гаморі ліхтарики нічні
Запалюють метеликам вогні.
А ті летять на світло у анфас.
Тут є усе — немає тільки нас.
Приспів.
До мене мрією летить!
Мечты сбываются!!!
(Я уже как месяц отдыхаю во Франции...это непередаваемое чувство...Благодарю Бога!)
Желаю , чтоб мечты сбывались!!!
Lana P. відповів на коментар Лилея, 18.08.2018 - 15:25
Дякую, чомусь Париж мене полонив своєю романтичною енергетикою! А 300-літні дерева створюють незвичайний затишок
Дякую вам, дорогенька, радію Вашій можливості там відпочивати! При нагоді розкажіть, де там само Вам найбільше подобається - буду рада Вас чути!