Я бачу світ немов кришталь!
Гуляє вітер, як синиця
Так де ж та сама синя даль?
Яку шукають усі "птиці"
Невже так складно їм знайти?
Навіть ніхто не допоможе?
Ти можеш довго йти до цілі,
Але не звертай на дуже схоже.
Хто стрімко вгору мчить до Зевса
Того доля наздолуже!
Не смій і думать про поразку,
Краще створюй для всіх казку .
Люби, тримайся міцно
За тих кто поруч є з тобою
Живи для них і допоможе
Всевишній стати всім на ноги
Бо він все бачив, він давав
Тобі оте "НАТХНЕННЯ"
Як добре, що ти взяв
Його з собою в повсякдення!