люблю ранки з тобою.
коли п'єш каву, і викурюєш першу сигарету.
сижу на підвіконні
і тихенько спостерігаю.
коли проводиш рукою по моїй щоці
і шепочеш "дякую", кожного ранку.
а я просто дивлюсь на тебе
і наповнююсь щастям.
про дні з тобою говорити складно,
бо разом ми їх проводимо лише у вихідні.
люблю вечори з тобою.
коли грає улюблена музика,
слова вимовляються пошепки,
поцілунки стать особливими.
а ми ще більше закоханими.
коли ти обіймаєш так,
наче боїшся, що я зникну.
коли розмови стають відвертими,
коли серця відкриті.
коли пробуджується пристрать
і байдуже на все.
люблю ночі з тобою.
особливо холодні ночі,
коли зігріваєш мене обіймами.
коли нам дозволено все.
коли після бурхливих викидів емоцій,
я засинаю на твоєму плечі.
коли цілуєш мене,
якщо я перевертаюся у сні.
коли сам не рухаєшся,
аби мене не розбудити,
а якщо все ж таки розбудив,
то цілуєш і шепочеш.
цілуєш і шепочеш.
я люблю ранки з тобою.
про дні з тобою говорити складно.
люблю вечори з тобою.
люблю ночі з тобою.
.
.
.
я люблю тебе.