Нарешті написала! Ніяк не могла довести до пуття! Отже читайте!
У ввечері біжу на луки,
Щоб погуляти у тумані,
Там у траві почую звуки,
Які малюють нові грані.
Імла покрила все навколо,
Не на землі, а десь у хмарах,
Лише цвіркун виводить соло,
Як на весні його кохала
Циганка -муха чорнокоса.
Із ним фламенко танцювала,
Вогонь топтала, сильна й боса,
Злетіла в небо - і пропала. ..
Метелики ж прощань не знають,
Бо народилися уранці,
Любесенько удвох кружляють
У першому нічному вальсі.
Комар Сивань дзищить під вухом,
Про себе хоче розказати,
Як був в любові відчайдухом,
І як умів з дівками грати.
Пливу в туман, - мрійливе диво,
Де стрілка часу засинає.
Живе там щастя полохливе -
Любов по-різному буває