За мить одну - я спалахнула,
За мить - повірила тобі..
За мить з тобою я відчула -
В тобі щось рідне є мені..
За мить тебе поцілувала,
За мить відчула серця стук,
За мить тебе я покохала,
За мить злякалася розлук..
За мить тебе я заманила,
За мить замріялась про ночі..
За мить, що так уже п'янила,
Я закохалась в твої очі...
Отак, за мить, ти розлюбив,
За мить мене покинув,
Дівочу душу ти згубив,
За мить тепер загину..