Скільки переказів стало легендами.
Скільки легенд оповідують істинно.
Ми в паралельній існуємо дійсності,
Наші уявлення ЗМІшними рейдами
Стиснено.
Славимо Бога, а молимось ідолам
Фейкових фото фотонових фінішів,
"Фе"- номінально тасуємо лінії
В хрестики-нолики й прагнемо зцілення.
Грінвічу,
Наші діагнози писані прописом
Під гребінець – розчесати б не чесане,
І обнулити обмани протестами
Гідності й совісті з байки – до повісті.
Дешево
Світ продаємо і душу з ним в комплексі.
Скільки переказів глянцем замулено,
Доки неправді поклони бездумності
Будемо бити та сіяти оплески?!
Ґулями
Вистигне з часом сліпе "всьомувірую".
Вектор без напряму – прочерки відпису
До запитань про свідомості пристані.
Кожен своєю вимірює мірою
Істину.