Чому дощі так рясно землю вкрили?
І плаче, й плаче білий світ.
Піти сьогодні хочу до могили
І передать тобі привіт.
Навколо посадити чорнобривці:
Вони цвітуть аж до зими.
Тобі затишно буде, як в домівці:
Замінять квіти килими.
Зображення протерти на граніті -
Світлішим буде хай лице.
Ти залишив на згадку у цім світі
Свій слід яскравим промінцем.
Ти тільки починав лиш жити -
Життя не встигло розцвісти,
По справжньому не встиг ти полюбити,
Кохання щире віднайти.
Твоя зоря на небі загорялась
І враз погасла назавжди,
Нам рана кровоточити зосталась -
Такої серце не прийме біди.
Хай в пам"яті живуть хто відійшов
Хто душу положив за Украіну,
І щем і сум і пам"ять і любов
У душах наших житимуть до згину.
СЛАВА УКРАІНІ !!! ГЕРОЯМ СЛАВА !!!