1
Для чого ці сльози? До чого ці туга й печаль?
Той час не повернути, ні…Хіба цього не знав?
Де був ти тоді, коли душа помирала?
І сльози мої були байдужі тобі?
Тепер ти прийшов, але тебе не чекала.
І все, що від мене почуєш ти…
Це просто вище моїх сил…
Приспів:
Це почуття лиш, що живуть й не вмирають…
Це лиш почуття, які щоночі вбивають…
Це лиш почуття, які тебе не чіпають…
І з надзусиллям
Я відповім тобі лише…лише…бувай…
І з надзусиллям
Я шепочу тобі лише.. лише… бувай…
Бувай… бувай…
2
Ти хочеш, щоб знову все повернулось, як колись…
І мрієш - будем разом ми…
Про що ти? Озирнись.
Благаєш простити, та це неможливо.
Про мрії говориш – вони лиш мої.
Ти вибір зробив - і я з ним змирилась.
Тепер назавжди відпусти.
Забудь і відпусти.
Приспів:
Це почуття лиш, що живуть й не вмирають…
Це лиш почуття, які щоночі вбивають…
Це лиш почуття, які тебе не чіпають…
І з надзусиллям
Я відповім тобі лише…лише…бувай…
Я шепочу тобі лише.. лише… бувай…
Бувай…
Де був ти тоді, коли душа помирала?
І сльози мої були байдужі тобі?
Тепер ти прийшов, але тебе не чекала.
І все, що від мене почуєш ти…
Це просто вище моїх сил…
Приспів:
Це почуття лиш, що живуть й не вмирають!
Це лиш почуття, які щоночі вбивають!
Це лиш почуття, які тебе не чіпають!
Я відповім тобі лише…лише…бувай…
Я шепочу тобі лише.. лише… бувай…
Бувай… бувай…
(Альона Хомко, 2018. За мотивами пісні «Emotion» Destiny’s Child, автори оригінальної версії Barry Gibb / Robin Gibb)
https://www.youtube.com/watch?v=xWKdMmH0B-E