Спроектую свою реальність
З безліч частинок
З маленькими планетами
Де простір існує для кожного
Де витає дух свободи і авантюризму
Де душа не хвилюється,
А свідомість не панікує
Де вибирати бажане може кожен
Де політ це реальність
А сміх це будена звичка
Де сум це аномалія
А не порозуміння дивацтва
Де не існує проблем,
Які змінюють все на 360
Де смерть це тільки шлях
А не фаталіті
Де божевіля, це признак геніалтності
А не тотальне відчуження від людства
Де страх не ляльковод,
Який відчайдушно маніпулює
А лише тихий шепіт з далека
Де призріння не впливає на інших
Де важливе все навколо ,
А не створена віртуальна реальність,
Де розмова не муки
А приємна мить,
Яка як і всі миті минає
але, але, але
яка ж солодка і значна ця мить
для мене і не тільки.......