Як я хочу тобі написати люблю,
Але жаль не можливо потрібно мовчати,
І тримати в собі змушений я,
Почуття яке знов навчило літати,
Як я хочу тобі сказати моя,
Щоб між нами здолати цю відстань,
Ну мовчу все тримаю в собі
Неможливо більше так жити.
Як я хочу щоб завжди ти поруч була
Не хвилину й годину а всю вічність,
Тільки це все мрія моя,
А на справді цього не вийде.
Як я хочу обійняти тебе,
І відчути тепло твого тіла,
В цей момент зупинились би все,
І сказав що ти є й та єдина.
Як я хочу дивитись в очі твої,
І у них бачити щастя,
Щастя того що зустрітися ми
І для тебе я щось таки значу ,
Тільки все це мрії мої,
І як буде мені не дізнатись,
Зустрічаємось тільки у сні,
І за це навіть долі я вдячний.