Біг коней і дівочий сміх,
Сто шансів є на успіх,
Ти переміг,
Або програв -
Удачі хижий усміх.
Що прагнеш - маєш врешті-решт,
Тож - не чекай, а дій,
Із головою аж до мешт
Пірнай у вир надій,
В безодню тисяч мрій.
Хоч плинув час, а я і далі,
Жив десь на Бугі-стріт.
Там де нема турбот,
Печалей, страждань
І довгих літ.
Далекий шлях
Дарує доля
Та більший з подарунків:
Кохання я хотів знайти
Між тисяч поцілунків.
Бажання жаром обпекти,
Спалити темінь ночі,
Летіти в прірву з висоти
Дивитись в твої очі.
В обіймах Еросу та гри
Між безлічі стосунків
Ловив вітрилами вітри
Із тисяч поцілунків
Шукав удачу кожен час
Серед пустих повій,
І загубився мій баркас
Із тисячею мрій.
Дай тільки я його знайду -
Чимдуж на Бугі Стріт.
Усі надії поверну -
У мій пропащий світ.
Поволі гаснув серця жар,
Та в пам'яті проніс
Кохання щирого твій дар -
З солодких тисяч сліз.
Запалить ніч свої вогні,
Зберу я скарб десь свій,
Який ховав на глибині
Безодні тисяч мрій.
Біг коней стих, дівочий сміх
В тумані як блукаєш...
Ти все здолав і переміг?
Кохання ще чекаєш?
Удача й досі на коні?
В вітрилах вітру вий -
Тече життя у глибині
Безодні тисяч мрій.
1 - back on Boogie Street – повернутися на Бугі Стріт, ідіома - месце, що має особливе значення серед буденності – рідний дім, вулиця, двір, дитинство