Цвітуть пісні прекрасними квітками,
Ми їх співаєм ніби солов'ї!
Бо наша мова-молода й прекрасна,
Вона єдина в нашому житті...
Вчимо ми різні мови і народи,
І навіть забува пісні,
Які колись ми разом всі співали,
Які були колись єдині в нашому житті...