Хоч я не ювелір, не музикант,
Але мені відома істина одна:
Кохання - то найкращий діамант,
Соната щастя й радості струна.
Багатства всіх країн з ним поруч - наче мізер,
Немов пісок Сахари перед склянкою води...
Кохання шле нам життєдайний щастя вітер,
Багатство ж здатне лиш життя підсолодить.
У світі цім ми бачим зла багато.
Жорстокість, війни, влада - ось породження його.
Любов й кохання ж - то єдиная відрада,
Бо з ним ми з Богом сіємо добро.
Ми часто ставимо собі примарні цілі,
Б'ємось задля ілюзій і шукаєм нагород,
Та забуваєм, що гармонію в житті дає лише кохання,
Любов до ближнього ж єднає нас в один народ!
7 липня 2008 р.
с. Мізяківські Хутори
Вінницької обл.