Я не спала всю ніч.
Вогонь
Холод
Мій внутрішній світ.
Я зупинилась
Вороття назад нема.
Я шалено втомилась
Від нестачі щастя.
Весна
Брехня
І я одна.
Лише аби не часто,
Лише аби не надовго,
Лише аби не в думках.
Повільно мрії вмирають
Сил нема.
На краю провалля
Стою одна.
Зриваюсь об камінь,
Лечу до самого дна.
Лише аби не надовго,
Лише аби не часто,
Лише аби в думках.
Сон поволі поглинув мене
На краю ночі я заснула.
Вогонь
Холод
І мій внутрішній світ.
Я одна...
Серед тисячі мрій.