Згадаю я своє минуле
І знову серце заболить
Чому життя обмануло
Чому не можу більше жить
Чому всі ті кого любила
Пішли від мене назавжди
Чому мені відірвали крила
Лише залишивши сліди.
Чому зі мной життя жартує
Я віддаюсь, а мені-ні
Чому все фарбами малює.
А я знаходжуся у тьмі.
І ось людину я зустріла
Мій ритм життя змінився
Одна лиш думка мене гріла
І ти у сні з'явився.
Та раптом зрозуміла-це брехня
Моє кохання нікому не потрібне
Сьогодні ми разом-сім'я.
А завтра щось подібне.
І не існує більше нас
Та взагалі не існувало
Постійно йде за часом час
Та й надворі вже смеркало.
Моя історія кохання
Завершена уже давно
Мої відверті признання
Нагадували лиш кіно.