у чорному списку 47 людей
це не просто акаунти - Юля Іра, Вікторія,
чи якийсь взагалі незнайомий Андрей,
але з більшістю зв‘язана певна життєва історія.
хтось кидає в чс колишніх коханих
хтось подруг, що вткнули ніж у спину
магазини, які надсилають щоденні реклами
або тих осіб, кому не простили провину.
у свій блекліст поступово занесла 47 душ
більшість з них особи жіночої статі
не тому, що вони продають помаду чи туш
всі вони колись були його дівчата.
я не хотіла, щоб вони мені писали
щоб заходили на мою сторінку
чи фотографії мої переглядали
або засуджували мою поведінку.
P.S. я вже давно цього не відчуваю
життя само підвело жирну риску
весь негатив назавжди відпускаю
і 0 людей тепер в мене в чорному списку.