Моя душа давно уже погасла,
В ній йде війна в якій нема кінця,
Змагається мій ангел з неба,
Із демоном якго сам відправив Сатана ,
Війна іде за мою душу грішну,
І з задоволенням яку відав би їм я сам ,
Нажаль сказали що не можна,
Тому чекаю переможця я.
І вроді добрими хочеться побути,
Ну тільки злість і темрява живе в мені,
І ця частина як би помагає ,
Завжди у повсякденному житті,
А може ангел й демон заключили мир,
І переможців у війні немає,
Можливо саме тільки ми ,вирішуєм,
Чи бути добрим або злим.