тепло
тобі,
коли рукави
снів
сплітаються ?
коли час -
праведний старець,
утомившись
шукати дім,
зупиняється?
щоб
не забути голос дощу.
мрійно тобі,
коли
світ
паперовим змієм
літає
в руках
наших дітей?
позіхає вдосвіта росами,
бентежно торкає
поглядом
літнього грому серед зими.
і ми,
маленькі
сонячні зайчики,
ховаємся
в дзеркало
власної пам'яті,
знимкуємо
зустрічі і пробачення,
на долонях весни.
зірно тобі,
коли
вмієш
бачити?