Щось сьогодні мені не пишеться..
Ні про принців, ні про мораль
Десь, гуляючи, муза залишилась
Десь на вечір знайшла приста́нь
Я сьогодні аж надто вільна!
Самостверджена мов війна.
Почуватись для жінки вільною -
Надто якісний опіат.
Полюбити себе - наркотик
Зараз щастя - за мить - вже й ні
Ці тверді і манливі кроки
Вмить замінять хиткі й боязкі
Та сьогодні ж - це гордий звір
Слабкість тільки хіба зіграти
Завтра - дай мені Господи сил
не зламатись, не розчарувати
А якщо завтра знову безсилість
Якщо рідна меланхолія
То щось легко вже вийде скласти
Муза прийде і ми зумієм
А сьогодні ж я надто сильна
Незалежна, жагуча змін
А для того щоб мати вірші
Жінці треба хоч краплю біль