Ну, що ж привіт-привіт, скажи, ти як!?
Знаєш, а у мене все мабуть нормально…
Якщо не важко, завари будь ласка трішки кави
І ми поговоримо, про те що так не актуально
Ти знову почала читати ? – це така хороша книга
Місцями правда про сумне, але історія цікава
Дивися, за вікном сніжить і асфальт покрила крига
Невже зима у лютому все-таки настала?
А можна запитати: «чи насправді я тобі не заважаю?»
Вибач, за мої дурні ремарки, я присяду краще, з краю
Я одітий дуже легко, перестань – це усе дурниці
А мої холодні руки – не звертай уваги на такі дрібниці
Мені без цукру, ти ж знаєш, сьогодні як завжди…
Що сталось, образилась? – мабуть мені потрібно йти
Невже усе так складно, скажи, скажи мені чому
Я зрозумів усе без слів, я з тобою просто, помовчу…
[by mara…>