Ой цвіте та ще й шумить бузок у долині,
Запашними квіточками радує він нині.
Під бузочком тим лижить молодий хлопчина,
Донбас рідний захищав,за нього й загинув.
Плачуть доця і синок,гукаючи тата,
І дружина сльози льє,адже пуста хата.
Сидить мати під вікном,сина виглядає,
Вчора , любий, був живий,сьогодні немає.
Ой немає та й не буде милого синочка,
Залишились сиротами і синок і дочка.
Хто надав права,падлюко,Путін -недоросток!!!???
Убивати українців ! Все'світній відбросок !!!
Автор: Зінаїда Голуб.